Despre Costinesti

COSTINESTI este capitala vacantei, distractiei si a tineretii de pe LITORALUL ROMANESC al MARII NEGRE! COSTINESTI este statiunea turistica de la malul MARII NEGRE care  ofera cele mai diverse forme de DISTRACTIE cat si orice fel de forma de CAZARE!


STATIUNEA COSTINESTI este situata in partea de sud-est a Romaniei, in zona fasiei litorale, la 10 m altitudine fata de nivelul marii si la 28 km de CONSTANTA.
PLAJA este orientata spre est beneficiind de soare pe toata durata zilei. Unicitatea STATIUNII COSTINESTI este data insasi de situarea sa, la adapostul capului TUZLA, pe directia unui curent marin de coasta, favorabil depunerilor de nisip pe PLAJA lunga de aproape 2 km.


COSTINESTI se bucura de un climat de LITORAL maritim, cu veri calduroase (in iulie temperaturi peste 27 grade Celsius) si ierni blande (in ianuarie medii termice de 0 garde Celsius). VARA predomina zilele senine, iar durata de stralucire a soarelui este de 10 - 12 ore pe zi, ca de altfel pe tot LITORALUL ROMANESC.


In COSTINESTI gasiti CAZARE LA VILE, CAZARE LA PENSIUNI, CAZARE LA HOTELURI, CAZARE LA PARTICULARI iar distractie este la ea acasa in DISCOTECI, BARURI, CLUBURI sau direct pe PLAJA. In COSTINESTI gasesti de la CAZARE IEFTINA pana la CAZARE DE 5 STELE.


Vino si tu macar o data in STATIUNEA COSTINESTI si garantat te vei intoarce in cea mai plina de tinerete STATIUNE de pe MALUL MARII NEGRE!